Hrvatski trener psovao Boga za vrijeme time-outa

Repeša imao šou na klupi

Hrvatski trener psovao Boga za vrijeme time-outa

Hrvatski trener Jasmin Repeša je sinoć imao pravi šou na klupi Milana, koji je na gostovanju u Francuskoj doživio poraz od Limogesa (74:65).

Ono što je za publiku sa ovih prostora bio ubjedljivo najzanimljiviji trenutak utakmice jeste jedan time-out, na kojem je Repeša na zanimljiv način pokušao razbuditi svoje igrače.

Uobičajene instrukcije svojim igračima na engleskom jeziku je Repeša začinio sa par psovki koje je, naravno, izgovorio na maternjem.

"They are in bonus, guys, and we are shooting from nine meters, je*ote! They are in bonus, guys, je*o mu Bog mater", poručio je hrvatski stručnjak svojim košarkašima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.