Hulk izašao u šetnju s bebom i nećakinjom bivše supruge, "osuđen" zbog neviđene bahatosti

Brazilski fudbaler

Hulk izašao u šetnju s bebom i nećakinjom bivše supruge, "osuđen" zbog neviđene bahatosti

A. Čaušević
Teme:

Slobodnu nedjelju Hulk je iskoristio da izađe sa suprugom Camilom Angelom i novorođenom kćerkicom Zayom.

Nakon što je u subotu njegov Atletico Mineiro poražen brazilski fudbaler je odlučio slobodan dan provesti u prirodi, ali je na kraju morao trpiti žestoke osude.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije iz šetnje i jedan od njegovih fanova je obratio pažnju na dječija kolica.

Radi se o specijalizovanom modelu marke Mima i cijena ovih kolica iznosi nevjerovatnih 4.280 dolara, što je za brazilske standarde vrtoglava cifra.

"S Hulkovim kolicima za bebu mirno se može kupiti moja kuća", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Interesantno da se u Južnoj Americi osim u Brazilu ova kolica mogu nabaviti još samo u Paragvaju što dovoljno govori koliko je Hulk bio bahat u ovom slučaju.

Inače, Hulkova trenutna žena je nećakinja njegove bivše supruge Iran s kojom ima troje djece, Iana, Ziaga i Alice.

Iskusni fudbaler je po četvrti put postao sredinom aprila, a zanimljivo da je Zaya rođena u SAD-u, a ne u Brazilu. Hulk na Floridi ima impresivni apartman i upravo tu sa Camilom provodi najviše slobodnog vremena.

Top Komentari

Madridista
Jao gluposti i dežurnih dušebrižnika. Čovjek zaradio i kupio šta mu je ćejf. Šta treba, da zbog brazilske sirotinje vozi dijete u građevinskim civarama?!
8 0
Amansio
Pa šta je trebao kupit bebi kuću
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti