Hulk dobio dijete sa nećakinjom bivše supruge, pa objavio fotografije na Instagramu

Sapunica se nastavlja

Hulk dobio dijete sa nećakinjom bivše supruge, pa objavio fotografije na Instagramu

E. Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Hulk prije dvije godine šokirao je javnost kada je objavio da je u ljubavnoj vezi sa nećakinjom svoje supruge.

Hulk je 12 godina bio u braku sa Iran Angelo sa kojom ima i troje djece, ali je početkom 2020. godine sve iznenadio kada je potvrdio da više nisu zajedno. No, pravo iznenađenje stiglo je tek kada je objavljeno zašto su raskinuli.

Naime, Hulk je suprugu prevario s njenom nećakinjom Camilom s kojom je nekoliko mjeseci nakon toga objavio zaruke što je bio pravi šok za Iran Angelo, a ubrzo nakon toga su se i vjenčali.

Međutim, tu nije bio kraj ove sapunice. Prošle godine Hulk je objavio da je njegova supruga Camila trudna i da čekaju bebu što je za njegovu bivšu suprugu bio još jedan udarac.

Hulk se i jutros oglasio na Instagramu i otkrio je da se Camila porodila i da je na svijet donijela kćerku Zayu. Ona se porodila u Miamiju gdje oni povremeno žive i imaju luksuzni stan.

Ovaj 35-godišnjak je dobio dozvolu od kluba Atletico Mineira da otputuje za Miami i bude uz svoju suprugu tokom poroda, a na svu sreću sve je prošlo bez ikakvih problema što je Hulk potvrdio na Instagramu.

Top Komentari

denimen9
Pratim Hulka na instagramu, auuu kaaaaako mu je dobar taj stan u Miamiu. Perverzija
0 2
Mostarac94
Valjda dobio djete sa suprugom, kakva je ovo nebuloza naslov
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi