Nije sapunica, već stvarni život: Hulk postaje otac, sestrična od bivše će mu roditi dijete

Brazilac tata po četvrti put

Nije sapunica, već stvarni život: Hulk postaje otac, sestrična od bivše će mu roditi dijete

A. Čaušević
Teme:

Givanildo Vieira de Souza poznatiji kao Hulk se vratio u Brazil nakon što je 16 godina igrao daleko od kuće.

Brazilac se prvo razvijao u Japanu, zatim Portu, Zenitu, i onda se je ponovo igrao u Aziji za Shanghai Sipg. Sada kao 35-godišnjak odlučio je da karijeru završi u rodnoj zemlji, tačnije u ekipi Atletico Mineira.

Odlučio je da i njegova porodica više vremena provodi u rodnom kraju pogotovo jer jer će uskoro postati brojnija za novog člana što je iskusni fudbaler potvrdio i na Instagramu.

Hulk je objavio nekoliko zajedničkih fotografija sa ženom Camilom Angelom uz emotivnu poruku da jedva čeka dolazak novog djeteta te da mu nije važno da li se radi o sinčiću ili kćerkici.

Na ovaj način napravljen je korak naprijed u vezi koja je počela u oktobru 2019. godine, da bi u martu 2020. bila krunirana brakom. Bit će to četvrti put da Hulk postaje otac pošto iz prethodnog braka ima troje djece (Iana, Tiaga i Alice).

Oglasi

On je ranije bio u braku sa Iran Angelo de Suza, tetkom svoje trenutne žene koja je u prošlosti nekoliko puta napala buduće roditelje.

Hulk i Iran su bili u braku 12 godina kada se igrač zaljubio u Camilu te je on bio taj koji je javno obznanio njihovu vezu jer nije ništa htio da krije od javnosti.

"Bila mi je kao kćerka. Dala sam joj sve otkako je došla na svijet. Žrtvovala sam svoje snove mnogo puta da njeni ispune. Ne govorim o materijalnim stvarima jer ih je lako dati kada imate novac, govorim o ljubavi, pažnji, poštovanju... O svemu", svojevremeno je govorila Iran o Camili.

Inače, Hulk je ranije ispričao kako je njegova bivša zatrudnila nakon svega mjesec i da je kao kao mušarkac preuzeo kontrolu i odgovornost, ali da to nikad nije bio brak iz ljubavi i strasti.

Top Komentari

Edin Merlin
Polusvijet..!
1 0
Jasminn
Sta ti je strategija.....zatrudnila nakon mjesec dana :))))) s kim???? S nogometasem!!!!! I rijesila sve probleme u zivotu oko para. I sad lad se raato od bivse opet ti njoj moras alimentaciju davati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti