Hulk uništava živote svima: Nova žrtva je bivši muž njegove supruge

Brazilac ne smiruje

Hulk uništava živote svima: Nova žrtva je bivši muž njegove supruge

Midhat Šljivak
Teme:

Brazilski fudbaler Hulk pravi pravi haos u posljednjih godinu dana.

Ovaj 33-godišnjak je nakon 12 godina braka ostavio ženu s troje djece i oženio se nećakinjom s kojim itekako uživa u luksuzu kojeg ima u kineskom gradu Šangaju.

Hulk je pored fudbalske karijere i vlasnik lanca supermarketa u Brazilu, a među direktorima je i nekadašnji muž njegove današnje supruge Camile, izvjesnog Marcosa Maciela.

Brazilski fudbaler je pokušao namjestiti aferu Macielu i još dvojici direktora. Optužio ih je da su sebi nezakonito prisvojili više od 650.000 eura i tražio je da smjesta daju ostavke.

Sve je otišlo na sud u Paraibi. Sud je odlučio da nije bilo nikakvih nezakonitih radnji i direktori su ostali na svojim mjestima.

Tako je Hulku propao plan da uništi bivšeg muža svoje sadašnje supruge, ali gotovo je sigurno da na tome neće stati.

Top Komentari

Penderinos
Sve dok se ljudi ne saberu i ne izdegenjece ovog halka
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi