I Mamić preko Svitave u Neum: Na plaži se ne izdvaja
Foto: Čitatelj 24sata.hr

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa

I Mamić preko Svitave u Neum: Na plaži se ne izdvaja

Zdravko Mamić odlučio se za 'rashlađivanje' u Neumu.

Zbog sudskog procesa Mamić se ne smije vratiti u Hrvatsku, ali zato preko Svitave može na bh. more gdje je ovih dana najpopularniji gost.

Mamić se na plaži ne skriva iza naočala niti se izdvaja, a zbog sigurnosti uz njega su cijelo vrijeme tjelohranitelji koje, kako je nedavno otkriveno, plaća Dinamo.

Fotografiju Mamićevu s mora objavio je portal 24sata.hr koji je prenio i utiske čitateljice koja je snimila bjegunca od hrvatskog pravosuđa.

"Ne bismo ni primijetili da je to Zdravko Mamić da ga nije prepoznao moj momak koji inače prati fudbal. Ljudi su ga pozdravili, a on je čak i pristojno ozdravio. Začudilo me je da je bio jako prizemljen i pristojan", prenosi 24sata.hr izjavu čitateljice.

Dinamov gazda inače u Bosni i Hercegovini, čije ima državljanstvo, boravi već dvije godine.

Top Komentari

Jupp
Bas se jasno vidi da je Mamic na fotografiji..
8 1
Tuzlasjever
kralj :D
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi