Mamić u Čitluku doživio saobraćajnu nesreću

Jedna osoba povrijeđena

Mamić u Čitluku doživio saobraćajnu nesreću

Nekadašnji prvi čovjek Dinamo Zagreba Zdravko Mamić učestvovao je danas u saobraćajnoj nesreći u Čitluku u kojoj je povrijeđena jedna osoba. 

Mamić, koji se nalazi u bjekstvu u BiH, dane provodi u hercegovačkim gradovima kao što su Međugorje, Ljubuški, Čitluk, Grude itd., a danas ga je zadesio jedan nemili događaj.

Naime, MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona potvrdio je kako je danas u Čitluku od 15.40 sati došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali Mercedes i BMW.

Za volanom BMW-a nalazio se upravo Mamić dok je za volanom Mercedesa bio I. K. (1962.). Tom prilikom I. K. zadobio je lakše tjelesne povrede, dok je Mamić prošao bez povreda.

Top Komentari

vence
Niti je vise sportski radnik, niti ima ikakve veze sa sportom..zasto se posvecuje paznja osudjenom i dolazanom krimimalcu? A svejedno i da nije..dosao je kako kaze u rezervnu drzavu..ignore!!
3 3
premium
Ode mecka
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi