I Pjanić se pohvalio svojom skupocjenom "zvjerkom"

Prilikom dolaska na trening Juventusa

I Pjanić se pohvalio svojom skupocjenom "zvjerkom"

Admin Čaušević

Poslije višesedmične pauze pojedini igrači Juventusa su se jučer vratili u trening kamp Continassa. 

Fudbaleri u Italiji od ponedjeljka imaju pravo na individualne treninge u klupskim kampovima. S treninzima su jučer počele i zvijezde Juventusa.

Miralem Pjanić je bio u grupi od nekoliko igrača koji su među prvim izašli na teren. Bh. reprezentativac je na trening stiga oko 15:30 te tom prilikom se pohvalio svojim skupocjenim Ferrarijem.

[facebook]https://www.facebook.com/SkySport/posts/3582773728416776[/facebook]

Pjanić je Ferrari kupio prošle godine te je taj automobil samo jedan od nekolicine "zvjerki" u njegovom voznom parku jer od ranije posjeduje Mercedes S klase i Mercedes GLC Coupe.

Inače, osim bh. veznjaka u Continassi su jučer trenirali Aaron Ramsey, Giorgio Chiellini i Lenardo Bonucci. U narednim danima bit će red na ostale igrače koji se polako vraćaju iz inostranstva.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
mangup
3 5
ek76
Dobar izbor, zna Pjanic sta je dobro.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi