I prvotimcu Željezničara ništa nije bilo jasno: Proglašen za igrača utakmice United - City!

Ermin Zec se prisjetio

I prvotimcu Željezničara ništa nije bilo jasno: Proglašen za igrača utakmice United - City!

E. Škorić

Prije nego što krenete da pišete kako "lupate gluposti", priznat ćemo - ne, nije nikada bilo tog dana, ali sudeći prema nekim ranijim novinskim izvještajima, Ermin Zec može da se pohvali kako je stvarno bio najbolji igrač mančesterskog derbija.

Zec, sada napadač FK Željezničar, podijelio je jedan story sa arhivskim isječkom iz novine koja ga je proglasila igračem utakmice Manchester United - Manchester City.

U toj utakmici, u kojoj je Jose Mourinho vodio Crvene vragove, gosti s Etihada slavili su 2:1, ali eto greškom se u igrača utakmice pretvorio tadašnji napadač Šibenika.

Promo

Top Komentari

MaDaj
Kad priznate da “lupate gluposti” i onda nastavite sa istim, voze pomozi im, jer znaju sta rade!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi