I sam Kevin de Bruyne ne može da vjeruje kako izgleda njegova supruga Michele

Senzualna Belgijanka

I sam Kevin de Bruyne ne može da vjeruje kako izgleda njegova supruga Michele

E. Škorić

Michele, supruga veznjaka Manchester Cityja Kevina de Bruyne, zapalila je Instagram sa senzualnom fotografijom.

"Dopustite da vas odvratim", stoji u poruci plavokose ljepotice, a njenu fotografiju komentarisao je i sam Kevin de Bruyne.

"Moja supruga izgleda baš vatreno".

Michele Lacroix je iz Genka, a studirala je na Univerzitetu u Haaseltu (Belgija). Navodno je 2014. godine počela da se viđa sa De Bruyneom dok je on još igrao u Wolfsburgu.

Imali su raskošno vjenčanje 2017. godine u Italiji, godinu dana nakon što su dobili prvo dijete.

Michele ima preko 150.000 pratitelja na Instagramu i često objavljuje provokativne fotografije.

Inače, nije tako česta na utakmicama Cityja, ali nakon osvojene titule je zajedno s Kevinom bila na terenu na proslavi, a tu je priliku iskoristila da se zajedno s peharom slikaju za uspomenu.

Top Komentari

konjnakvadrat
Dobro grlo
9 2
Pala
Skoricu gde je senzacionalisticka kur***ina ja ovde vidim dobro nasminkanu dr*lju koja je sa igracem city samo zbog para ako cemo o njegovom izgledu bez para dr** bio on jos ko i ti na miu khalifu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi