De Bruyne dobio kćerku i dao joj ime po klubu iz Serie A
Foto: EPA

Originalno nema šta

De Bruyne dobio kćerku i dao joj ime po klubu iz Serie A

S. Grebović

Kevin De Bruyne sa svojom suprugom Michele Lacroix ima jednog sina, a sinoć je ovaj par dobio novu prinovu u porodici.

Nakon napornog Svjetskog prvenstva na kojem se sa reprezentacijom Belgije okitio bronzanom medaljom, Kevin De Bruyne je na samom startu nove sezone doživio neugodnu povredu ligamenata koljena.

Doktori su mu predviđali višemjesečni oporavak, ali Belgijanac se na iznenađenje mnogih vratio za samo mjesec dana i za vikend je protiv Burnleya upisao prve minute nakon ove povrede.

Da stvar bude još bolja, rano jutros fudbaler Manchester Cityja postao je otac po drugi put, a ova vijest se svjetlosnom brzinom proširila na Otoku kada je na Twitteru objavio kako je kćerki dao ime Roma!

Naravno da ovaj tweet nije promakao administratorima Rominog Twitter naloga, koji su se u ime kluba Kevinu De Bruyneu zahvalili i čestitali na prinovi njemu i njegovoj supruzi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Racku Jaja
S. Greboviću kretenu mala se zove "Rome" a ne Roma i veze nema sa klubom Roma seljacino nepismena
10 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi