Otkrila da spava sa igračem koji je trenutno na Mundijalu: "Fin je, ali nije dobar u krevetu"

S njim ima poseban odnos

Otkrila da spava sa igračem koji je trenutno na Mundijalu: "Fin je, ali nije dobar u krevetu"

Edmir Škorić

Iara Ferreira je popularna brazilska influencerica koja živi u Sjedinjenim Državama i koja će na Mundijalu u Kataru navijati za SAD, mada će svakako imati simpatije i prema svojim Brazilcima.

Iara Ferreira uzbuđena je zbog početka Svjetskog prvenstva u Kataru. Glumica, model i influencerica osmislila je različite strategije za besplatno promovisanje sadržaja za odrasle na OnlyFansu tokom Mundijala. Spremna je također nagraditi, naročito u slučaju da njen omiljeni tim slavi.

Živeći u New Yorku, Iara priznaje da navija za SAD. Izjavila je da će nakon svake pobjede reprezentacije SAD-a objaviti svoje gole fotografije i videozapise samo za one koji nisu pretplaćeni na njen kanal na ovoj stranici za odrasle. 

"Ljudi to jako vole. Vole moje snimke, naročito s muškarcima, ali i sa ženama, kada koristim seks igračke. Spremna sam sada nagraditi svoje fanove i pružiti im potpuni užitak", kazala je i dodala da je spremna s nekima se naći uživo, te snimiti erotski sadržaj.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjvL64qOB0U/[/instagram]

"Ja biram, naravno na osnovu veličine... znate već čega".

Oglasi

Ona je prodajom svojih golišavih slika i video snimaka zaradila dovoljno novca od 2020. godine za kupovinu velikog i dobro opremljenog stana.

"Kada sam kupovala stan, mislila sam da sam drogirana ili pijana, ali skoro sam ga i otplatila. Radi se o luksuznom stanu".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiQnNdXuTIU/?hl=en[/instagram]

"Biti slavan nije isto što i biti bogat. Bila sam prvo slavna, ali tada sam malo zarađivala. Sada sam bogata. Da li se osjećam kao ku*va jer snimam na OnylFansu? Ne, pa danas to sve cure rade".

Iara je navijačica brazilskog Palmeirasa, a kazala je da je imala veze sa sportistima. Prema njenim riječima, trenutno se "spetljala" sa jednim igračem američke reprezentacije koja će nastupati na Svjetskom prvenstvu. Zbog toga valjda simpatije prema SAD-u i zbog toga će očito i nagrađivati druge svojim eksplicitnim sadržajima u slučaju američkih trijumfa.

Oglasi

"Nije baš dobar u krevetu, to je malo razočaravajuće. Slab je. Ima izdržljivosti u nogometu, ali ne i u krevetu. No, fin je, mada to meni nije dovoljno. Ja sam nezasita žena", kazala je Brazilka.

Sa njim, kaže, inače stvara pikantne sadržaje, uglavnom za OnlyFans i tvrdi da mu nije pravo zbog toga i da se često boji da će ga razotkriti.

"Užasnut je da će se nešto pojaviti kad to snimim. Neka tetovaža, nešto po čemu će ga drugi prepoznati. On traži da ništa ne objavljujem, a ja ga molim da se opusti. Prešlo mi je u naviku da sve snimam, ali pazim na to".

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChsP9dDO8qb/?hl=en[/instagram]

Ona ističe da se s tim neimenovanim igračem dobro zabavlja, da imaju redovan seks, te ne zna šta može da se dogodi u budućnosti.

Oglasi

Jedno je sigurno, mnogi će i zbog nje večeras bodriti Amerikance u duelu sa Walesom...

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClAKQLbOI73/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ck6GnaguEb0/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClC6YxJu2X_/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjTX5Q0OdJr/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ci8PP2zOb45/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CghRsSIOlC9/?hl=en[/instagram]

Oglasi