Ibrahim Šehić se oglasio povodom nemilih dešavanja u Azerbejdžanu

Sukobi s Armenijom i dalje traju

Ibrahim Šehić se oglasio povodom nemilih dešavanja u Azerbejdžanu

E. Čaušević

Azerbejdžan i Armenija počeli su prije nekoliko dana sukobe u regionu Nagorno-Karabah koji su se nastavili i danas.

Prema posljednjim informacijama broj žrtava je oko 100, a sukobi vojske Azerbejdžana i Armenije nastavljeni su i danas. Sukobi se vode već decenijama zbog teritorije Nagorno-Karabah u kojoj žive većinom Armenci, te su oni proglasili nezavisnost.

Niko ne priznaje nezavisnost ove regije, pa čak ni Armenija, a ona se vodi kao dio Azerbejdžana. Povodom svih dešavanja oglasio se i bh. reprezentativac Ibrahim Šehić.

Šehić je pet godina živio u Azerbejdžanu gdje je igrao za Qarabag, te je odlučio pružiti podršku narodu ove zemlje i pokazati da je uz njih.

"Sve moje molitve su s vama moji dragi prijatelji", poručio je bh. golman.

Top Komentari

GigantMostarski
Zamisli koji maloumac bez mozga, on kao nogometas izlazi s ovim u javnost. Sta ti imas ista podrzavat imbecilu ako si sportas? Znaci njemu se svidja sto ce bit ubistava na obe steane. Ma bravo, ovaj bi meni lezo 5 godina na robiji samo radi statusa.
1 9
FRLegioen
Bravo Sehicu
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi