Icardi na aparatima! Wandini lajkovi su znak za uzbunu

Ovako je počelo i sa Maxijem...

Icardi na aparatima! Wandini lajkovi su znak za uzbunu

Atraktivna Wanda Icardi, supruga napadača Intera Maura, iza sebe ima buran ljubavni CV.

Poznata je priča kako je stupila prvo u vezu, a potom i brak sa Maurom prevarivši svog dotadašnjeg supruga Maxija Lopeza, a nedavno je u javnost isplivala priča da je čak imala i seks sa legendarnim Diegom Armandom Maradonom.

Wanda i Mauro su u, za sada, čvrstom braku. Imaju i djecu, brine se o njegovoj karijeri ali njen posljednji potez bi mogao biti dobar znak za uzbunu fantastičnom argentinskom napadaču.

Wanda je na Instagramu prvo zapratila, a potom i lajkovala fotografiju Icardijevom novom saigraču Lautaru Martinezu, 21-godišnjem Argentincu koji je ovog ljega stigao na Meazzu iz Racinga.

Naravno, Wandin lajk je ekspresno pokrenuo mnogobrojne priče i špekulacije, a Mauro bi zaista trebao da drži oči širom otvorene. Možda je on zaboravio, ali Maxi Lopez dobro zna kako je kada Wanda počne da igra svoje igrice...

Top Komentari

Chupy
Jebla sve svoje jest ljigava, ne znam zasto je toliko hvalite?! Glava pekinezera, odvratna faca za medalje.
28 1
ismir rasimovic
nevjerovatno da se jednoj sponzorusi i varalici daje ovoliko prostora na ovoj stranici. ovo je sport.sport.ba ,a ona bas i nema veze sa sportom osim sa aferama.ali realno...
26 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi