Icardi se ne buni, Italija uživa u vrućim Wandinim slikama

Fatalna i vruća

Icardi se ne buni, Italija uživa u vrućim Wandinim slikama

O. Lekić

Wanda Nara, supruga argentinskog napadača Maura Icardija, ponovo je rasplamsala maštu muške populacije. 

Za Wandu Naru kao da je vrijeme stalo. Iako će u narednim mjesecima ući u četvrtu deceniju života, atraktivna supruga Maura Icardija ima tijelo iz snova i svojom zavidnom linijom se često hvali na društvenim mrežama. 

Wanda se ne libi pokazivati svoje tijelo na društvenim mrežama, a da se njeni fanovi ne bi osjećali zapostavljenima pripredila im je još izazovnih fotografija. Jedna od fotografija je nastala za vrijeme masaže, a u prvom planu je, naravno, bila - stražnjica. 

Nakon što su fotografije objavljene, uslijedili su brojni komentari i uglavnom su svi imali pohvale na račun ove seksipilne plavuše. "Nevjerovatno koliko si seksi"; "Divim se Icardiju"; "Savršeno tijelo", samu su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Izvori blizak paru tvrde da Icardiju ne smetaju golišave fotografije koje objavljuje Wanda, a navodno prije objave na društvenim mrežama mora nogometaša pitati za dopuštenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi