Icardijeva supruga Wanda odgovorila Maradoni

Odgovorila na komentar Argentinca

Icardijeva supruga Wanda odgovorila Maradoni

Endin Čaušević

Supruga fudbalera Intera Maura Icardija, Wanda Nara, odgovorila je na Maradonine provokacije.

Legendarni argentinski fudbaler izjavio je da Icardi ne postoji za njega zbog svega što je uradio nekada najboljem prijatelju Maxiju Lopezu. Poznato je da je Icardi preoteo suprugu Lopeza.

Nakon ovih komentara Maradone oglasila se i Wanda koja je poručila Maradoni da prvo pogleda svoj život, pa tek onda da komentariše druge.

"On prvo neka pogleda svoj život pa onda neka komentariše druge. Ako bi igrači dobijali pozive na osnovu onoga što rade u privatnom životu onda ne bi imali reprezentaciju. Maradona me razočarao", rekla je Wanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi