Pod njima su pucali kreveti: Wanda i Maradona u seks aferi

Šta će reći Icardi

Pod njima su pucali kreveti: Wanda i Maradona u seks aferi

O. Lekić

Supruga Maura Icardija, Wanda, i jedan od najboljih fudbalera svih vremena Diego Maradona imali su seks aferu prije 12 godina.

Argentinski mediji o ovoj seks aferi pisali su prije 12 godina, no ista je ubrzo zaboravljena ali strasti je ponovo uzburkala argentinska glumica i voditeljka Mirtha Legrand.

"Ručala sam u jednom hotelu u Mar de Plati kada mi je prišla Wanda i pitala me zbog čega je ne zovem u svoju emisiju? Pitala sam je da li je ona imala seks sa Maradonom? Nisam mogla od njih spavati. Odsjela sam u predsjedničkom apartmanu, a oni su bili u sobi pored. Stvarno su pravili buku da se nije moglo spavati. Čak su i namještaj pomjerali, ne znam zbog čega", izjavila je Mirtha, a nakon njene izjave argentinski mediji su eksplodirali.

Događaj o kojem govori Mirtha odigran je u februaru 2006. godine, Tada je Vanda uhvaćena kako ulazi u hotel u kojem je bio Maradona. Argentinski mediji su u stopu pratili Wandu, a ujednom trenutku kamera je zumirala sadašnju Ikardijevu suprugu. Upravo tada zadigla je haljinu, a na njoj su bile Maradonine gaće.

Top Komentari

Cole
ovu Wandu ko i Džekinu Amru nema ko nije taslačio
5 10
hercegbih
A TVOJU MAMU SAM JA KONSTANTO..BIO SAM POJAN I DROGIRAN..ZATO SI TAKAV DEBIL ISPO..OPROSTI MI SINE
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi