Svijet se smije NBA zvijezdi jer ga je cura opljačkala na prvom sastanku: "Je*eni pi***paćenik"
Jordan Poole je na jedan sastanak s repericom potrošio pola miliona dolara (Foto: Instagram)

Potrošio pola miliona dolara

Svijet se smije NBA zvijezdi jer ga je cura opljačkala na prvom sastanku: "Je*eni pi***paćenik"

M. Šljivak

Zvijezda Golden State Warriorsa Jordan Poole postao je predmet ismijavanja nakon što je potrošio pola miliona dolara na izlazak s repericom Ice Spice. Poole je 23-godišnju muzičarku odveo u šoping i ona ga je opustošila.

Jordan Poole izašao je na sastanak s repericom Ice Spice. Njihova prva noć ostat će upamćena po činjenici da je košarkaš Golden State Warriorsa potrošio čak pola miliona dolara na nju.

Nije Poole štedio kako bi reperku odveo u krevet. Nakon izlaska odveo ju je u šoping, ona se počastila skupocjenom odjećom i džipom marke Maybach vrijednim oko 200.000 dolara.

Ludi izlazak NBA zvijezde s repericom komentarisao je hip-hop muzičar Cam’ron koji nije štedio igrača Warriorsa i nazvao ga je običnom budalom.

"Potrošio si pola miliona dolara na izlazak s Ice Spice. Ti si je*eni pi**paćenik i ponašaš se tako. To nisi ti prijatelju", rekao je Cam’ron i nastavlja:

Oglasi

"Idi kući u Milwaukee, shvati određene stvari i vrati se košarci. Ovako izgledaš kao budala. Podržavao sam te prošle godine, a sad ti se smiju u lice. Je*eni si pi**paćenik", poruka je Pooleu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ck_hq5oPfli/?hl=en[/instagram]

Poole je prošlog ljeta potpisao četverogodišnji ugovor od 140 miliona dolara. Cifra od pola miliona mu ne znači ništa, ali Cam’ron smatra da bi se trebao pogledati u ogledali.

"Podivljao si. Mogao si je odvesti i na pizzu. Nisam ga mislio ovako izvrijeđati, ali umoran sam od njegovih gluposti", dodao je muzičar u podcastu kojeg vodi.

Interesantno je da je Ice Spice postala poznata s pjesmom 'Munch' koja označava riječ kojom je Poolea počastio ovaj muzičar.

Jordan Poole je u NBA ligu stigao kao 28. pik drafta 2019. godine. Izabrali su ga upravo Warriorsi, ali su ga poslali na kaljene u razvojnu ligu odakle se vratio kao mnogo bolji igrač nego što je to bio prije drafta na univerzitetu Michigan.

Ove sezone sjajni šuter je na prosjeku od 20.4 poena po utakmici, a ukupno je u karijeri na prosjeku od gotovo 16 poena.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije