7

Komentari (7)

ek76
Bas me briga za njihove probleme pored ovog sranja sto je oko nas
MaDaj
Po ko zna koji put u novinama se plasira price sa jedne strane i predstavlja kao cijele istina. Jedno je objaviti novost i reci optužuje ga djevojka ovo ono... a nešto totalno drugo je odma izbaciti “ igrač pretukao djevojku” ... zar je stvarno tako lako povjerovati da je riječ o nasilniku, dok na drugu stranu nemoguce ni pomisliti da se radi o prevari?
Keno
Adnanos
Ako je to uradio iz cista mira onda je psihopata a ako je bio provociran onda je seljacina. Posalji curu kuci a to je trebao uradit davno.
Zulfikar
A nije nasilnik?
Adnanos
Moze se i tako nazvat.
dinass
Nagledao sam se krvi kroz posao i moram vam reci da ovo na slikama nije prava krv hahahahaha Sad je novi trend da ove kurvice koje igraci odbace nastimaju neki napad kako bi izvukle neki jos neki dinar dok ne nadju drugog sponzora.Vecina igraca ima puno para i ne zeli se provlaciti po novinama pa podlegnu ucjenama.Zasto se slikaju i objavljuji slike po drustvanim mrezama inace
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.