Igrač Borca višemjesečnu vezu krunisao šerijatskim brakom

Ponajbolji igrač ove ekipe

Igrač Borca višemjesečnu vezu krunisao šerijatskim brakom

S. Grebović

U Borcu itekako mogu biti zadovoljni polusezonom koju su okončali na trećoj poziciji sa 35 bodova, a razlog više za zadovoljstvo od neki dan ima i igrač ove ekipe, Almedin Ziljkić.

Dok većina premijerligaša zimsku pauzu koriste kako bi odmor proveli na nekoj od egzotičnih destinacija širom planete, Almedin Ziljkić je odlučio stati na "ludi kamen".

Naime, on je prošle sedmice u Novom Pazaru, odakle vuče porijeklo, šerijatskim putem sklopio brak sa svojom višemjesečnom djevojkom čime je na najbolji način krunisao 2019. godinu.

Bivši igrač Novog Pazara, Donjeg Srema, Gorice, Slobode i Tuzle City ove je sezone na 12 utakmica u Premijer ligi BiH upisao tri asistencije, a u posljednje vrijeme je postao neizostavan kotačić u ekipi Branislava Krunića.

Borac je u 19 kola upisao deset pobjeda, pet remija i četiri poraza. Drugi dio sezone Banjalučani će otvoriti gostovanjem kod Širokog Brijega na Pecari.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Cestitam Ziljkara
8 1
konjnakvadrat
Lijep par, nek je sretno i bericetno
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi