Igrač s brojem 6 'zapalio' Instagram: Kako je odgovorio na psovanje BiH?

Na terenu ga nema, ali zato na Instagramu...

Igrač s brojem 6 'zapalio' Instagram: Kako je odgovorio na psovanje BiH?

O. Lekić

Nakon što je igraču s brojem 6 obznanjeno da je 'persona non grata' u reprezentaciji, zanimaciju je, čini se, pronašao u društvenim mrežama.

Defanzivac belgijskog Anderlechta u posljednje vrijeme sve češće kači fotografije na svoj Instagram profil, a jedna sasvim obična, nastala dok je ispijao kafu, izazvala je brojne komentare.

Znani i neznani počeli su da se prepucavaju, daju lekciju doskorašnjem reprezentativcu, a među brojnim komentarima vidio se i onaj u kojem je jedan korisnik napisao drugom: "Bem te i tebe u Bosnu".

Nije se čekalo dugo na odgovor, a uputio ga je upravo bh. fudbaler, koji se na to sve - nasmijao, što je izazvalo samo još veću lavinu komentara.

Bilo je i onih koji su u svemu tome našli zabavu, upitali su ga je li za fotografiju zaslužna pjevačica Jelena Karleuša (s kojom je inače imao aferu), a odgovor je bio šaljiv: "Naravno".

Ove zime se, dodajmo i to, mnogo šuškalo o njegovom odlasku iz Anderlechta. Činilo se da će karijeru nastaviti u Craiovi, koja je bila spremna otkupiti njegov ugovor, no na kraju izabrao je da ostane u Anderlechtu, iako je u ovom klubu otpisan. Vjerovatno će tako do ljeta presjediti na klupi.

View this post on Instagram

Coffee time😎

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Top Komentari

MirzaBarucic
Ispijaj kafu, propalice =) Tvoje fudbalsko doba je proslo.
2 0
Zmajbosnjacki9295
Koga boli cuna za ovog majmuna, kome je bitno sta i o cemu on pise, njegovo misljenje o bih, genocidnoj itd, nema ga u repki, igraju rumuniji znaci, blizi se kraju karijere, a poslje tog ce biti jedan obicni vlahundrija, bitan kao genocidna tvorevina na olimpijskim igrama :))
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi