Igrali su Clippersi i Spursi, a onda je ustala ona i uslijedio je šok
Foto: Twitter

Ogromnim grudima "zaustavila" utakmicu

Igrali su Clippersi i Spursi, a onda je ustala ona i uslijedio je šok

O. Lekić

Sinoć su Los Angeles Clippersi i San Antonio Spursi odigrali izuzetno važan susret. Na kraju su Clippersi slavili rezultatom 113-110 i tako ostali u igri za plasman u play-off.

U Staples Centru je viđena izuzetno zanimljiva utakmica, ali je u jednom trenutku jedna plavuša na tribinama postala zanimiljivija i od borbe Spursa i Clippersa na parketu.

Naime, jedna navijačica u Staples Centru je izazvala pažnju svih koji su se nalazili u njenoj blizini kada je ustala i "otkrila" svoje ogromne grudi.

Njema fotografija se ubrzo počela širiti društvenim mrežama, pa se čini da je njeno poprsje zasjenilo i samu utakmicu i rezultat iste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi