Obrisao objavu, ali prekasno: AS objasnio zašto je Casillas objavio na Twitteru da je gej

Našao se u centru pažnje

Obrisao objavu, ali prekasno: AS objasnio zašto je Casillas objavio na Twitteru da je gej

Endin Čaušević

Legendarni španski golman Iker Casillas šokirao je danas sve objavom na Twitteru u kojoj je napisao da je homoseksualac.

Casillas se pojavio u centru pažnje fudbalske javnosti nakon što se oglasio na Twitteru i saopštio je svima da je gej, ali nikome nije bilo jasno šta se dešava.

U prvi mah se špekulisalo da je Casillasov profil na ovoj društvenoj mreži hakovan, ali se ispostavilo da to nije tačno, te da je bivši golman Real Madrida to zaista sam objavio.

Ono što je dodatno zbunilo javnost jeste i komentar Carlesa Puyola na ovu objavu, te je nekadašnji kapiten Barcelone pružio podršku Casillasu i poručio je: "Vrijeme je da im ispričamo našu priču, Iker".

Međutim, nakon što se sve to našlo u centru pažnje javnosti širom svijeta Casillas je izbrisao ovu objavu, a španski mediji su navodno otkrili zbog čega je nekadašnji golman sve to objavio.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Prvi koji se oglasio na ovu temu je madridski AS koji je objavio da Casillasova objava nije ozbiljna i da on nije gej, te da je zapravo sve to ironično napisao zbog silnih objava o njemu u posljednje vrijeme.

Naime, španski mediji povezivali su ga prvo da je imao aferu sa Shakirom, a zatim je prije nekoliko dana objavljeno da je u vezi sa glumicom Alejandrom Onievom, no očito to nije tačno.

AS navodi da je Casillas htio da mediji prestanu pisati laži o njegovom ljubavnom životu i povezivati ga stalno s nekim djevojkama, te je navodno ironično napisao da je gej kako bi zaustavio sve te špekulacije.

Međutim, očito je da taj potez nije baš tako shvaćen kako je on očekivao jer su mnogi posmislili da je bivši golman zaista priznao da je homoseksualac. Casillas je izbrisao objavu, ali prekasno jer su svi već počeli da bruje o tome.

Očekuje se da se Casillas oglasi o svemu što se desilo i objasni šta je mislio svojom objavom. Također, špekuliše se da je sve stvar promotivne kampanje u kojoj učestvuje, ali to ništa nije zvanično potvrđeno.

Top Komentari

SarajFK
Znalo se to i prije. Zato je vecinu golova primao kroz ''pišu''
2 5
Catanzaro
Divan ti je humor iz Hotonja rumenko bosanski hahHahahahHa
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi