Fudbalska zvijezda "plutala" morem, a onda je stigao poziv sa broda prepunog zgodnih djevojaka...

Ko bi odolio?

Fudbalska zvijezda "plutala" morem, a onda je stigao poziv sa broda prepunog zgodnih djevojaka...

Admin Čaušević

Neke ljetne avanture se pamte do kraja života. 

Iznajmljivanje broda za zajedničku proslavu rođendana sa najboljim prijateljima je već nezaboravno iskustvo, ali kada vam se tom prilikom pridruživ velika zvijezda onda to iskustvo postaje epsko.

Iker Casillas je uživao u suncu i moru kada je dobio neočekivan potez do grupe djevojaka da mu se pridruže, a čuveni golman nije uopšte oklijevao.

Pozivu nekolicine zgodnih i atraktivnih djevojaka bi rijetko ko odolio, a kako je Casillas samo čovjek od krvi i mesa nije puno oklijevao.

Casillas je poslije toga je ispao još veći gospodin pošto je djevojke pozvao na svoj broj gdje je čak i pio šampanjac iz njihovih ruku.

Iako je svjetska zvijezda nekadašnji golman Reala je djelovao potpuno opušteno i relaksirano kao da se sa djevojkama poznaje cijeli život.

Oglasi

Španac je već neko vrijeme u fudbalskoj penziji te posljednje ljetnje dane želi da maskimalno iskoristi i užva u suncu do kad to može.

Duže od 18 mjeseci Casillas je zvanično slobodan nakon što se razvao od dugogodišnje supruge Sare Carbonero te su oboje krenuli različitim životnim putevima.

Odnednavno se počelo šuškati kako je jedan od najboljih golmana svijeta našao novu djevojku. U pitanju je Maria Jose Camacho, bivša partnerica golmana Barcelone Francesa Arnaua koji je izvršio samoubistvo.

Njih dvoje su paparazzi ulovili kako zajedno ljetuju, pojavile su se i zajedničke fotografije, međutim zvanična potvrde o njihovoj vezi još uvijek nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti