Sara Carbonero potvrdila razvod sa Ikerom Casillasom: Ostaje vječno poštovanje i prijateljstvo
Foto - Instagram

Zvanično je objavila

Sara Carbonero potvrdila razvod sa Ikerom Casillasom: Ostaje vječno poštovanje i prijateljstvo

Midhat Šljivak

Iker Casillas i Sara Carbonero više nisu zajedno.

Ono što su prije nekoliko dana najavili španski mediji ispostavilo se kao tačno, a Sara je večeras potvrdila da je došlo do raskida.

"Iker i ja smo ponosni na ono što smo imali i na ljubav koju smo dijelili svih ovih godina. Naša ljubav ide različitim putem, ali ne i dalekim jer ćemo nastaviti zajedno u divnom zadatku da budemo predani roditelji kao i do sada. Bila je ovo teška odluka, ali smo je skupa donijeli", piše u objavi i nastavlja se:

"Poštovanje i prijateljstvo će između nas će uvijek ostati. Prioritet nam je da zaštitimo djecu kako bi odrasla u stabilnom i zdravom okruženju", poručili su Iker i Sara.

Ljubav Ikera i Sare trajala je 11 godina. Šest godina su bili u braku i imaju dvoje djece.

Top Komentari

Arnel925
Sad sam joj baš pisao. Kaze iznenadila se da je dosta na stranici tračsport.ba
1 0
AsmirM
Ma de ti nama reci tko je prvi poceo fatat krivine ,cuj mirno se razisli bice frendovi .
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi