Zavirite u luksuznu kuću Ikera i Sare koju prodaju za 4.9 miliona eura, ali ponuda još nema

Zavirite u luksuznu kuću Ikera i Sare koju prodaju za 4.9 miliona eura, ali ponuda još nema

Adnan Beganović

Legendarni španski golman Iker Casillas i njegova izabranica Sara Carbonero odlučili su se nakon pet godina provedenih u Portugalu vratiti u Španiju.

Kupili su stan vrijedan tri miliona eura u Moncloji, ali su i odlučili prodati kuću u La Finci gdje su živjeli prije odlaska u Portugal.

Objavili su oglas za prodaju luksuzne kuće sa cijenom od 4.9. miliona eura, no kako pišu španski mediji zbog finansijske krize uzrokovane pandemijom korona virusa još uvijek nisu dobili niti jednu ponudu.

Kuću su kupili od poznatog arhitekte Alberta Martina, a ista posjeduje šest apartamana, dva bazena i mnogo toga što je zapravo i čini luksuznom.

U fotogaleriji možete pogledati djelić luksuza u kojem su živjeli Iker i Sara, a koji sada prodaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije