Iličić u depresiji jer je uhvatio suprugu s drugim muškarcem? Šta onda reći na ovu fotografiju?

Tina sve demantovala

Iličić u depresiji jer je uhvatio suprugu s drugim muškarcem? Šta onda reći na ovu fotografiju?

E. Škorić

U Italiji se posljednjih dana dosta pisalo o problemima nogometaša Atalante Josipa Iličića.

Gazzetta dello Sport je objavila kako je Atalanta dala dozvolu Slovencu da se vrati u Sloveniju kako bi riješio privatne probleme.

Dosta se potom pisalo o tome da je Iličić u depresiji i da se radi o problemima sa suprugom. Neki su otišli toliko daleko da su izvijestili kako je Iličić "potonuo" kada je ušao u stan i ugledao vlastitu ženu sa drugim muškarcem.

Iličić se nije oglašavao, pa je sada prekinuo tišinu i na Instagramu je objavio fotografiju sa suprugom Tinom, a njihovi izrazi lica na najbolji način su poslali poruku italijanskoj štampi.

Autor selfija bila je Iličićeva bolja polovina, Tina, a čini se da su fotografije nastale u jednom od ljubljanskih restorana dok su zajedno ispijali kafu.

Top Komentari

JointUnion87
Novinarstvo zna da bude čisto zlo.
12 1
miki30
Pisati samo nešto bezveze radi klikova bez ikakvih dokaza to je čisti bezobrazluk. Pogledaj kod vas samo naslova, iako ima upitnik na kraju to je za tužbe.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi