11

Komentari (11)

Vitez
Vi svi novinari i urednici ovog internet lista ili kako god već ga hoćete zvati ste najveći smečari u svijetu novinarstva.Ne zna ni da li vas se može zvati novinarima jer kako pišete tekstove u nekoj državi gdje zakon važi i poštuje se davno biste bili u zatvoru ili bili debelo novčano kažnjeni
marjank
Iličić nije Slovenac,možda i mTina nije Slovenka?A **** se sve žene kad su potrebne!
BatonDezitijat
skoricu bolje ti je da pises clanke o Miri skoric nije za tebe Sport
Undertaker
Pa svi znamo da se slovenke satiru od k**** ali pisite o sportu ako je ikako moguce. Sporski pozdrav!
Hix
Brate kako se slovenke znaju j*bavat to je nerealno vjeruj meniii
Turgut2
Kakav izmet od novinarstva zbog ovoga se blokiraju stranice na webu u mnigim drzavama
Keno
ovaj portal je cisto sranje lol
enko
Hajde skoricu prati sport,sta si se svezao covjeka,mora da te pale ovakve stvari.u nedostatku ideja vezanih za sport pises ovake glyposti.
miki30
Pisati samo nešto bezveze radi klikova bez ikakvih dokaza to je čisti bezobrazluk. Pogledaj kod vas samo naslova, iako ima upitnik na kraju to je za tužbe.
JointUnion87
Novinarstvo zna da bude čisto zlo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti