Ljepotica dobila romantičnu ponudu za brak od igrača Manchester Cityja, takvo što se ne odbija

Nijemac turskog porijekla se skrasio

Ljepotica dobila romantičnu ponudu za brak od igrača Manchester Cityja, takvo što se ne odbija

Edmir Škorić

Iskusni veznjak Manchester Cityja Ilkay Gundogan pokazao se kao pravi romantičar nakon što je zaprosio djevojku Saru Arfaoui.

Njemački nogometaš turskog porijekla odlučio je ozvaničiti ljubav sa Sarom, koja je romantične momente s njim podijelila na društvenim mrežama.

Manekenku je Ilkay zaprosio, ona naravno nije odbila, a ovo je ujedno bilo prvi put da je Sara na Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju.

Gundogan je svoju kuću ukrasio cvijećem i crvenim balonima u obliku srca. Nogometaš, koji je na zidu napisao "Volim te", uzeo je prsten u ruku i čekao usred ruža kojima je dao oblik srca.

Sara će ovaj dan bez dileme dugo da pamti, a i sam nogometaš, koji inače igra u sjajnoj formi i ove sezone.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWoLbhrs3X3/[/instagram]

Top Komentari

Husrefbeg22
duge cizme, visoke stikle. Da Bog da na hajr!
3 0
Zulfikar
Ljepsih djevojaka ima po metadon klinakama...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi