Ima smisla za biznis: Karleuša majicama osvojila Istanbul

Zanimljive kreacije supruge Duška Tošića

Ima smisla za biznis: Karleuša majicama osvojila Istanbul

M. Šljivak

Mnogo pažnje u medijima izazvao je sukob srbijanskog fudbalera Duška Tošića s holandskim napadačem Robinom van Persiejem.

Epilog svega je kazna za obojicu fudbalera. Pored novčanih kazni, Nogometni savez Turske je Tošića suspendovao na četiri, a Van Persieja na tri utakmice.

Komentar o obračunu imala je i supruga srbijanskog fudbalera, popularna pjevačica Jelena Karleuša.

On je javno izvrijeđala Holanđanina na društvenim mrežama, a nakon toga je promovisala i zanimljive majice.

Na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj njen suprug gura Van Persieja na tlo i sve je ispratila riječima "Snaga Bešiktaša".

Ove majice su postale popularne među navijačima turskog velikana. Da ih je pustila u prodaju Karleuša bi vjerovatno veoma brzo uspjela doći do sume od 18.000 eura koliko je kažnjen Duško za naguravanje sa protivnikom.

Očigledno Jelena ima sjajan smisao za biznis, ali sada to nije iskoristila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi