Ime bebe Novaka Đokovića u ponudama kladionica

Vjerovali ili ne

Ime bebe Novaka Đokovića u ponudama kladionica

Midhat Šljivak

Novak Đoković će ove godine po drugi put postati otac.

Njegova supruga Jelena već je u drugom mjesecu trudnoće, a kladionice u Srbiji su dobile novu dimenziju, pa pored različitih sportova sada se možete kladiti na bilo šta.

Tako se u ponudi našlo i ime prinove u porodici Đoković, te pol djeteta.

Kladionice za muško dijete nude kvotu od 1.80, dok je na žensko kvota 2.10. 

Nije tu kraj. Kladionice nude i moguća imena za bebu. Tako za muška imena najmanju kvotu nosi ime Nemanja (3.00), a slijede Marko (5.00) i Đorđe (10.00).

Što se tiče ženskih imena, Katarina za sada ima najmanju kvotu. Ona iznosi 4.50, a zatim slijede imena Milica (5.00), Elizabeta (6.00) i Dijana (7.00).

Novak i Jelena su prvo dijete, malog Stefana, dobili 2014. godine. I tada su kladionice odredile kvote na godinu dobijanja drugog djeteta i očekivano je najniža kvota ondijela pobjedu. Godina 2017. imala je kvotu 2.50 i svako ko se odlučio uložiti novac na ovu okladu sada može zadovoljno da trlja ruke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti