Immobileova supruga je dala sve od sebe, zavodljivo plesala, ali...
Foto: Instagram

Ciro ima druge prioritete

Immobileova supruga je dala sve od sebe, zavodljivo plesala, ali...

O. Lekić

Bez obzira na njene napore, Jessica Melena jednostavno nije mogla odvojiti svog muža, golgetera Lazija, Ciru Immobilea od njegovih video igrica.

Italijanski napadač je strastveni ljubitelj video igara, a ovo nije prvi put da njegova supruga na društvenim mrežama dijeli detalje o njegovoj "ovisnosti" o ovoj vrsti zabave.

Posljednji video koji je podijelila na Instagramu pokazuje da je dala sve od sebe, zavodljivo plesala oko Cire, pjevala, ali ništa nije pomoglo.

Fudbaler je ostao fokusiran samo na video igru koju je u tom trenutku igrao - vjerovatno neku od fudbalskih simulacija koje su mu omiljena razonoda.

Ni Jessicini "najbolji potezi" nisu pomogli, Cirine oči su konstatno bile na ekranu. Za to je potrebna posebna predanost...

Kada je fudbalski teren u pitanju, Immobile je odlično ušao u novu sezonu te je u prva dva kola Serije A postigao dva gola.

Top Komentari

Medo-Brundo
Ne kontam clanak
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi