Slavni fudbaler za 1000 eura influensericu odveo iz kafića u krevet: "Prvo sam mu tražila 10.000..."

Na kraju je bila jako naivna

Slavni fudbaler za 1000 eura influensericu odveo iz kafića u krevet: "Prvo sam mu tražila 10.000..."

Admin Čaušević

Svojevremeno jedan od najboljih igrača svijeta je itekako slab na žene. Danas ima 35 godina, a još uvijek je neoženjen i kako sada stvari stoje nema se namjeru skrasiti. Zanimljivo da je svojevremeno znao i platiti kako bi željenu djevojku odveo u krevet.

Alexis Sanchez, nekadašnji fudbaler Barcelone i Arsenala prije nekoliko godina je napravio pravi mali skandal kada je jedna djevojka odlučila izaći u javnost kako bi objasnila da je završila u njegovom krevetu.

"Bio je jedan čovjek koji me stalno gledao, a ja nisam znala ko je on. Nakon nekog vremena došao mi je njegov prijatelj i rekao mi da postoji vrlo poseban klijent koji se zanima za mene", ispričala je Paulina Sobierajska.

"Rekao je da je Arsenalov igrač ,ali ja ga nisam prepoznala. Rekao mi je da ga zanima koliko sam spremna naplatiti da imamo seks. U šoku sam odgovorila da bi ga to koštalo oko 10.000 eura, malo da vidim kako bi reagovala na to.

Influenserica je nedavno izgubila tužbu i morala je platiti 40.000 eura

U to vrijeme najplaćeniji fudbaler u Premiershipu je bio u vezi sa Mayte Rodriguez, ali ga to nije spriječilo da uđe u flert i odvede željenu djevojku u krevet.

Oglasi

"Kasnije je sam došao kod mene i rekao da će mi platiti 500 eura. Na kraju je podigao letvicu na 800 i na kraju mi je dao 1000 eura u novčanicama. Poslao mi je adresu svog stana u insistirao da dođem.

"U sljedeća četiri mjeseca bila sam s njim još četiri puta.", nije krila djevojka.

"Bio je lud za mnom, govorio je da voli moju plavu kosu i moje tijelo. Nikada nije spomenuo da ima djevojku", objasnila je ona.

"Počela sam gajiti osjećaje prema njemu i mislila sam da ćemo imati vezu. Ali na kraju sam bila samo njegova pažnja kojoj je plaćao za seks”, jada se mlada žena.

Oglasi

Sanchez je nakon toga imao još nekoliko veza, čak je bio i sa Annom Modler koju je na kraju oženio novi fudbaler Bayerna Eric Dier.

Posljednja sa kojom se čileanski napadač dovodi u vezu je pjevačica Camila Campos s kojom je navodno u vezi već nekoliko mjeseci.

Što se tiče Sobierajske ona danas ima 25 godina i nedavno je završila u centru pažnje nakon što je iznijela krive optužbe na račun jednog plastičnog hirurga.

Ona je tvrdila da je ostala unakažena nakon "podizanja" zadnjice, međutim na kraju je izgubila parnicu te je morala platiti oko 40.000 eura.

Top Komentari

Ende
Topla ljudska prica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi