Instagram gori: Bivša Inzaghijeva ljubavnica vruća kao nikada

Obožava nogomet

Instagram gori: Bivša Inzaghijeva ljubavnica vruća kao nikada

O. Lekić

Claudia Romani je italijanska manekenka koja je modna snimanja odlučila zamijeniti nogometnim terenom.

Prije nekoliko godina Claudia (36) je položila sve potrebne ispite i postala licencirana sutkinja koja može suditi u Seriji A, a kako svojim stasom i izgledom zapanjuje gdje god se pojavi, svi su složni kako nijedan igrač ne bi imao primjerdbe na njezine odluke.

Nogomet joj je očito draži od manekenstva, pokazuje to i time što u slobodno vrijeme voli u atraktivnim pozama prognozirati rezultate, a zanimljivo da joj odoljeti nije mogao ni legendarni Milanov napadač Pippo Inzaghi s kojim je imala ljubavnu romansu.

Romani je popularna na društvenim mrežama, na kojima se broj njezinih sljedbenika povećava iz dana u dan, što i ne čudi obzirom kakve sve 'vrele' fotografije objavljuje.

U prošlosti je bila proglašena i jednom od 100 najljepših žena svijeta.

Top Komentari

meho
Obozava ona kurcinu od pola metra kakav fudbal.
2 0
teddy sheringham
Otvorila frižider i slikala se. Ne kontam ove kurave nikako.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije