Inter je Bresciji 'utrpao' šest komada, a Diletta to ispratila u uskoj majici i kratkoj haljinici

Popularna voditeljica bila na Meazzi

Inter je Bresciji 'utrpao' šest komada, a Diletta to ispratila u uskoj majici i kratkoj haljinici

Ekipe Intera i Brescije večeras su na Giuzeppe Meazza stadionu u Milanu odigrale susret 29. kola italijanske Serije A, a istom je prisustvovala i popularna voditeljica Diletta Leotta. 

Obzirom da je u Milanu i generalno Italiji ovih dana izuzetno toplo, Diletta se odličila za ljetnu odjevnu kombinaciju koja podrazumjeva usku majicu bez rukava i kratku haljinicu.

Naravno, takva je privukla veliku pažnju fotoreportera koji su je više slikali nego igrače na terenu.

Diletta inače važi za vjerovatno najpopularniju italijansku sportsku TV voditeljicu, a osim na fudbalskim terenima dosta pažnje privlači i na Instagramu gdje je prati preko šest miliona pratilaca.

Svemu dodajmo i manje bitan poodatak za ovaj tekst, a to je onaj da je Inter slavio sa 6:0 protiv Brescije što mu je najuvjerljivija pobjeda u posljednje tri i pol godine.

Top Komentari

BobPaisley
...da se hoce vise gola skinuti nek svane malo i ovom novinaru da ne pegla vise sa njom.
14 0
hame
15.06., 20.06., 25.06., 01.07.2020. al je forsirate, hajde malo sad onu Howardovu mislim da jos niste uspjeli o njoj sto clanaka
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi