Miss Italije "dobila nogu": Tragičar sezone u zagrljaju nove ljepotice

Raduu ide na emotivnom planu

Miss Italije "dobila nogu": Tragičar sezone u zagrljaju nove ljepotice

Eldar Ganibegović

Rumunski golman Ionut Radu na vrlo negativan način stigao je u centar italijanske i evropske fudbalske javnosti.

Naime, onnije mnogo branio u minuloj sezoni za Inter. Ali, i to malo bilo je dovoljno da ga svi dobro zapamte, no ne po lijepom.

Dobio je priliku u zaostaloj utakmici Bologne i Intera jer se Samir Handanović neposredno pred meč požalio na bolove u leđima, a onda kod rezultata 1:1 napravio veliku grešku i poklonio gol domaćoj ekipi za pobjedu, a taj poraz Inter je udaljio od odbrane titule koju je na kraju osvojio Milan.

U novu sezonu Radu je ušao kao posuđen golman u novom članu Serije A, Cremoneseu. Krenulo je katastrofalno.

Činilo se da će Cremonese proslaviti veliki bod, a onda u 95. minuti - Ionat Radu.

Oglasi

Ako mu baš ne ide među stativama, ide mu odlično na emotivnom planu. 

Nakon što su prije tri mjeseca talijanski mediji pisali kako je Ionut Radu u vezi s Miss Italije 2019. godine, Carolinom Stramare (23), poznatom manekenkom na Apeninima, čini se da ta veza više nije aktivna, a golman ima novu djevojku. 

Ionut Radu i Francesca Cuccurru, njegova nova partnerica, bili su na kratkom odmoru u Parizu, a mlada Talijanka nije se libila objaviti nekoliko fotografija na društvenim mrežama. Na jednoj od slika njih dvoje se ljube, a sliku je na svom nalogu podijelio i rumunski fudbaler.

Šta je bilo s Carolinom Stramare?

Ovo ljeto Ionut Radu i Carolina Stramare osvanuli su na nekoliko fotografija na društvenim mrežama, na kojima djeluju iznimno blisko, što je potaknulo već postojeće sumnje. No, 16. juna "talijanska Megan Fox", kako su je prozvali mediji u njenoj domovini, iznenadila je pojavom s Marcosom Alonsom i grupom prijatelja na jahti na Ibizi. 

Carolina Stramare je prije popularnosti koju je stekla na Instagramu objavila nekoliko "priča" u kojima se pojavio rumunski golman, njoj izuzetno blizak, ali su nedugo zatim izbrisane.

Osim toga, u martu su fanovi mogli primijetiti da su oboje otišli u Monte Carlo, a lijepa Carolina uz sebe je imala nekoga ko ju je fotografisao u svim pozama. Na fotografijama se nije moglo vidjeti o kome se radi, ali se nagađalo da bi to mogao biti upravo Rumun. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti