Iranski golman zbog slike na Twitteru završio u zatvoru

Nevjerovatna priča iz Irana

Iranski golman zbog slike na Twitteru završio u zatvoru

Endin Čaušević

Iranski golman Sosha Makani završio je u zatvoru nakon što je na njegovom Twitter profilu osvanula slika sa dvije djevojke.

Naime, na Makanijevom Twitter profilu prije nekoliko dana pojavila se fotografija njega u društvu dvije djevojke koje nisu bile pokrivene, što je zakonom zabranjeno u Iranu. Makani je ekspresno završio u zatvoru i očekuje ga kazna.

Makani je u svojoj karijeri tri puta nastupio u dresu reprezentacije Irana, a ovaj događaj šokirao je čelnike Perspolisa za koji trenutno brani 29-godišnji Makani.

Navodno, on je policiji kazao da je njegov Twitter profil zloupotrebljen, te da on nije htio da ova fotografija izađe u javnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije