Irina nakon Cristiana ljubi još jednog poznatog sportistu?

Da li su Irina i Lewis novi ljubavni par?

Irina nakon Cristiana ljubi još jednog poznatog sportistu?

O. Lekić

Svjetski šampion u Formuli 1. Lewis Hamilton viđen je u društvu Irine Shayk, nekadašnje djevojke najboljeg svjetskog fudbalera Cristiana Ronalda.

Hamilton je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu sa Nicole Scherzinger, a proteklih dana boravio je u Ney Yorku gdje je prisutvovao i otvorenju Fashion Weeka.

Pored Hamiltona na istom događaju prisustvovala je i seksipilna ruska manekenka, a navodno su se Irina i Lewis dobro zabavili po završetku istog.

Istina, inostrani mediji ne mogu potvrditi da su Lewis i Irina u ljubavnoj vezi, no svakako da njihovo druženje i to na Dan zaljubljenih izaziva mnogo pažnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.