Irina Shayk u korak pratila sportsku zvijezdu, no uzalud se nabacuje - već je rekao da takve ne želi

Ruskinja bacila oko na Bradyja

Irina Shayk u korak pratila sportsku zvijezdu, no uzalud se nabacuje - već je rekao da takve ne želi

Edmir Škorić

Nekadašnja djevojka Cristiana Ronalda, ruska manekenka Irina Shayk (37), očigledno voli sportiste, pa je ponovo bacila oko na jednog od njih.

Irina je bila u vezi s Ronaldom i to ju je posebno proslavilo, ali Portugalac je njena davna prošlost. Kako piše portal Page Six, Ruskinja je bila na luksuznom vjenčanju milijardera Joea Nahmada i manekenke Madison Headrick, je tamo uočila slavnu NFL zvijezdu Toma Bradyja (45).

Vjenčanje na Sardiniji održano je pred velikim brojem slavnih ličnosti, između ostalih su tu bili spomenuti Irina, Tom, potom Leonardo DiCapro, sestre Serena i Venus Williams kao i mnogi drugi poznati iz svijeta sporta i biznisa.

Izvor blizak Page Six portalu tvrdi da je Irina konstantno pratila Toma Bradyja i da mu se nabacivala, što i ne čudi s obzirom na to kakav je zavodnik Brady, za kojim lude žene širom svijeta, naročito sada kada je samac.

Zvijezda Patriotsa razvela se od Gisele Bundchen (42) u oktobru prošle godine, što je bilo veliko iznenađenje jer su prethodno 13 godila bili u skladnom braku, te zajedno imaju sina Benjamina (13) i kćer Vivian (10).

Oglasi

Gisele je zatražila razvod kad se Tom vratio iz sportske penzije nakon samo dva mjeseca te tako stavio karijeru ispred porodice, što je ona smatrala nedopustivim.

S mnogima se Tom Brady povezuje otkako je sam. Prethodno se špekulisalo da je zaveo Kim Kardashian.

Nedavno su izvori njemu blisku otkrili da traži "običnu" ženu i da ne želi da bude sa nekom slavnom osobom, što bi značilo da ni Irian Shayk ne ispunjava te uslove.

"Njegova buduća žena mora da bude više konzervativna, tradicionalna, sasvim normalna. Ne želi neku veliku zvijezdu jer bi da ima miran i povučen život nakon svega", navodi se.

Također se ističe da ga ne zanimaju glumice i manekenke, što, dakle, Irinu otpisuje, ali nikad se ne zna. Naravno, može da bira, sigurno je da mu neće biti problem naći ono što si je zacrtao, ali ipak još uvijek nije pronašao pravu.

Tom Brady je inače pet puta bio MVP Super Bowla, ujedno tri puta je bio MVP osnovnog dijela sezone, a ukupno je deset puta zaigrao u Super Bowlu. Ima sedam prstenova i čak 23 odrađene sezone u NFL-u.

Oglasi