Najbolji ikad s 250 miliona na računu traži ljubav. Sve djevojke ulaze u izbor, uslov je samo jedan!

Ko će biti sretnica ta?

Najbolji ikad s 250 miliona na računu traži ljubav. Sve djevojke ulaze u izbor, uslov je samo jedan!

Edmir Škorić

Najbolji NFL igrač svih vremena i jedan od najvećih sportista Tom Brady rastao se krajem prošle godine od Gisele Bundchen, te je sada u potrazi za novom djevojkom.

Poznati par koji je godinama punio naslovnice američkih medija odlučio se rastati. Gisele nije mogla prihvatiti njegovu odlulku da se vrati NFL-u jer je htjela da više vremena bude uz porodicu, pa je na kraju među njima puklo.

Tom Brady je težak oko 250 miliona dolara, a ineteresantno da je Gisele još bogatija. Njeno bogatstvo se procjenjuje na 400 miliona dolara.

Od zajedničke imovine par ima vilu u Miamiju koja vrijedi 17 miliona dolara. S obzirom na to da oboje žele da žive u ovom gradu, to bi na kraju moglo biti predmet spora.

Ona je bila nakratko pronašla novog partnera, ali nije dugo potrajalo, dok Tom i dalje marljivo radi na tome.

Oglasi

Najveći fudbaler svih vremena od oktobra 2022. godine je sam, a sada su insajderi iz njegovog okruženja otkrili da njegova buduća žena mora da bude "više konzervativna, tradicionalna".

U suštini, Brady želi sasvim normalnu žensku osobu kraj sebe, ali na njegovu nesreću, javljaju mu se razne manekenke i influencerice, uglavnom zbog statusa koji ima i bogatstva koje posjeduje.

Također se ističe da ga jne zanimaju glumice i dobro poznate ličnosti. Naravno, može da bira, sigurno je da mu neće biti problem naći ono što si je zacrtao, ali ipak još uvijek nije pronašao pravu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cjpswnfs4Ju/[/instagram]

Nekadašnji svjetski sportski par iz snova Brady i Bundchen zajedno su od 2006. godine, a u braku od 2009. godine. Par ima dvoje djece - Vivijan (10) i Benjamina (13). Razvod je okončan krajem oktobra 2022.

Tom Brady je inače pet puta bio MVP Super Bowla, ujedno tri puta je bio MVP osnovnog dijela sezone, a ukupno je deset puta zaigrao u Super Bowlu. Ima sedam prstenova i čak 23 odrađene sezone u NFL-u.

Veći dio karijere proveo je u New England Patriotsima, koji su ga 2000. birali kao 199. izbor šeste runde NFL drafta. U klubu je proveo gotovo 20 godina i šest puta slavio u Super Bowlu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgPdP9XOPU1/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti