Ogromna tragedija u petak zadesila senazaciju bh. fudbala

Tuga je golema

Ogromna tragedija u petak zadesila senazaciju bh. fudbala

A. Čaušević
Teme:

Vijest o preranom odlasku dva mlada života uzdrmala je Bosnu i Hercegovinu.

U saobraćajnoj nesreći kod Jablanice poginule su dvije mlade osobe. Vozač E. J. je imao 20 godina, a suvozačica I.P. 18 godina.

Mlada Konjičanka je preminula u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar gdje je hitno operisana, ali je ljekari nisu uspjeli spasiti.

Nekoliko sati nakon ove tužne vijesti oglasio se i FK Klis, senzacija bh. fudbala u Kup takmičenju od prije nekoliko sezona i klub koji je posljednjih godina pobrao ogromne simpatije.

Naime, stradala Irna Padalović je bila velika navijačica kluba iz Butorović polja i nije propuštala utakmice federalnog drugoligaša.

Nek' ti je laka zemlja bosanskohercegovačka...

Oglasi

U današnjoj(petak) teškoj saobraćajnoj nesreći kod Jablanice poginula je 18-godišnja Irna Padalović.

Irna je prisustvovala svim utakmicama FK Klis i redovno posjećivala naš stadion u slobodno vrijeme.

Nek' ti je laka zemlja bosanskohercegovačka... U današnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći kod Jablanice poginula je...

Posted by FK Klis on Friday, September 16, 2022

Potresla nas je ova tužna vijest i kolektiv FK Klis Buturović-Polje izražava saučešće porodici, prijateljima i poznanicima.

Klub će poslati zvanične molbe nadležnim savezima da odobre da Irni odamo počast minutom šutnje uoči predstojećih domaćih utakmica kadeta i juniora protiv FK Velež Mostar (sutra u 10:00 i 12:30 sati) te predpionira i pionira protiv FK Lokomotiva Mostar (nedjelja u 10:00 i 11:30 sati)", saopštili su iz Klisa.

Top Komentari

SarajFK
zar smrt djeteta koristite za klikove?? Jebbo vas otac bolesni i gladni!!!!!!!!!!!!!!!!
8 1
VenamaHrabrih
Majku vam yebem lešinarsku.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi