Isfrustrirani navijači Brazila zapalili Neymarov dres

Svi trpe uvrede i poniženja, pa tako i on

Isfrustrirani navijači Brazila zapalili Neymarov dres

Brazil je sinoć, najblaže rečeno, pretrpio sramotu protiv Njemačke a posljedice debakla na svojoj koži osjetili su mnogi igrači.

Na meti isfrustriranih navijača našli su se svi redom - Od Scolarija i Freda pa sve do Neymara koji je, iako čak nije ni nastupio na utakmici, bio žrtva neodgovornih pojedinaca. Grupa "navijača" neposredno nakon završetka utakmice sa Njemačkom iskalila je svoj bijes uzrokovan debaklom u polufinalu zapalivši Neymarov dres sa brojem 10 a još nije, niti će biti poznato šta su željeli postići tim aktom.

Neymar je, inače, bio spreman rizikovati i karijeru da nastupi u eventualnom finalu i vjerovatno ne postoji osoba u Brazilu kojoj je više bilo stalo do osvajanja titule prvaka svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.