Ivana Rakitića je Mostarac starim hitom pogodio ravno u srce: "Ko zna, zna..."

Bh. pjevač ga oduševio

Ivana Rakitića je Mostarac starim hitom pogodio ravno u srce: "Ko zna, zna..."

Edmir Škorić

Poznato je da sportisti na Balkanu bez obzira gdje se nalaze vole da čuju zvuke domaće muzike, a naročito fudbaleri koji nerijetko bivaju ulovljeni u noćnim satima kako se opuštaju uz stare narodne hitove.

Bivši reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić, trenutno igrač španske Seville, nije mogao da ne pokaže zadovoljstvo zbog načina na koji je pjesmu Mileta Kitića "Pukni srce" otpjevao mladi bh. pjevač Anid Ćušić.

"Ko zna zna. Bravoooo!", napisao je Rakitić u komentarima na Instagram profilu Čušića, koji je prepjevao jedan od legendarnih hitova folk pjevača.

Anid Ćušić je 2018. godine pobijedio na Zvezdama grannda, kada ga je upoznala ne samo BiH nego i kompletna regija, koja se divila njegovom muzičkom talentu.

Osim što je vrli poznavalac muzike, Anid je "bolestan" za fudbalom, a nedavno je pozirao s dresom Roquea Santa Cruza iz Malage uz opis: "Malo veća romantika".

Oglasi

"Ljubav prema fudbalu nastala je već od malih nogu, tako da pored muzike, fudbal je onako jedina stvar koja me dodatno ispunjava. Imam veliku kolekciju dresova, među kojima su neki onako baš unikatni dresovi poput Pavlyuchenka, Berbatova, Torresa, Machede, Oršića, Gavranovića... Naravno, u kolekciji je i dres Danilovića iz reprezentacije, družimo se i pričamo često o fudbalu", nedavno je Ćušić rekao u razgovoru za SportSport.ba.

https://www.instagram.com/p/CxYfKYvs2K7/?img_index=1

Ćušić je često i na fudbalskim stadionima, a imao je tu čast da prati polufinala Lige prvaka prošle sezone između Real Madrida i Manchester Cityja na Santiago Bernabeuu te Milana i Intera na San Siru.

Iako je muzika njegova primarna strast, čini se da mu je i fudbal visoko na listi priorireta, a neki veliki majstori poput Ivana Rakitića itekako vole da ga slušaju i da uživaju u njegovom glasu.

Mostarac je već nekoliko godina na muzičkoj sceni i već ima nekoliko objavljenih hitova, iako mu jako dobro "leže" i pjesme drugih pjevača.

Najnovije vijesti