Dok se Hrvatska muči na Euru, Rakitić uživa sa suprugom u Dubaiju

Dok se Hrvatska muči na Euru, Rakitić uživa sa suprugom u Dubaiju

Edmir Škorić

Reprezentacija Hrvatske osvojila je samo bod u prva dva kola Evropskog prvenstva.

Hrvatska je prvo poražena od Engleske s 1:0, a zatim je odigrala 1:1 s Češkom i u nezavidnom je položaju pred meč odluke protiv Škotske.

Viceprvak svijeta je u ozbiljnom problemu, ne samo sa nedostaju rezultati nego i igra od ranije. I dok se Vatreni muče, iskusni Ivan Rakitić uživa u slobodnom vremenu.

Bivši hrvatski reprezentativac trenutno se odmara u Dubaiju sa suprugom Raquel.

"Proveli smo divno jutro ovdje", objavio je Rakitić uz fotografije s jahanja u Dubaiju.

On je u septembru prošle godine objavio da se povlači iz reprezentacije, zbog čega je iznenadio hrvatsku javnost.

"Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu. Uvjeren sam da i dalje imamo sjajnu momčad koju čeka svijetla budućnost. Svojim prijateljima i suigračima u reprezentaciji želim svu sportsku sreću svijeta u narednim izazovima, a u meni će imati najvećeg navijača", poručio je tad Rakitić.

Top Komentari

MaDaj
Ebo majk, koliko se vi brinete šta igrači drugih zemalja rade …
6 0
Mele
Najbolji vezni igrac Hrvatske, za mene, Modric iza njega i ostali.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi