Zašto mu je ovo trebalo? Napadač Brentforda u videu s djevojkom uzvikivao "f**k Brentford"

Kakav lik

Zašto mu je ovo trebalo? Napadač Brentforda u videu s djevojkom uzvikivao "f**k Brentford"

E. Ganibegović

Napdač engleskog Brentforda Ivan Toney pod istragom je nakon što je napravio veliki incident.

Naime, on je napravio jedan videozapis koji je postao viralan na društvenim mrežama, ali nikako se neće dopasti navijačima ni upravi Brentforda, klubu u kojem zarađuje svoj fudbalski hljeb.

Napadač vrijedan 30 miliona funti trenutno se nalazi u Dubaiju sa saigračem Bryanom Mbeumom tijekom kratke pauze u Premier ligi.

Toney se pojavljuje bez majice u snimku na Snapchatu zajedno s djevojkom koja prva uzvikuje "f**k Brentofrd" u kameru.

Kamera se zatim okreće prema Toneyju, gdje on podiže dva prsta prije nego što ponovi uvredu.

Žena onda to još jednom kaže prije nego što se nasmije i završi snimku s tim da se ovaj dio ne vidi na snimku koji vam prilažemo.

Oglasi

Definitivno nimalo jasan i normalan potez 25-godišnjaka, koji je za Brentford ove sezone na 24 utakmice postigao sedam golova i dodao tri asistencije.

Ivan Benjamin Elijah Toney kako mu je puno ime je Englez s jamajčanskim porijeklom. Cijelu karijeru proveo je u Engleskoj. Karijeru je počeo u rodnom Northamptonu, a 2015. godine ga dovodi Newcastle.

Svrake su ga slale na mnoge posudbe, prije no što su ga 2018. godine prodale Petereboroughu. Njegov put prema igranju s najboljima kreće u ljeto 2020. godine kada ga je za nešto više od pet miliona eura otkupio Brentford.

Dakle, možemo reći da je Brentford klub koji ga je afirmisao kao poznatog fudbalera, pa stoga još više čudi ovakav potez. 

Top Komentari

BogatiDijasporac
Crnac i mozak, k'o Srbin i istina.
3 1
snupi
E kakvih sve debila nema.Pa on izgleda nema mozga.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi