Ivana Knoll kao utjeha za suze i nedostatak piva u Kataru
Navijačica reprezentacije Hrvatske Ivana Knoll glavna je atrakcija tokom Svjetskog prvenstva u Kataru (Foto: Screenshot)

Velšani uživali

Ivana Knoll kao utjeha za suze i nedostatak piva u Kataru

Midhat Šljivak

Vels je porazom od Engleske od 3:0 okončao nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru i kući odlaze sa samo jednim osvojenim bodom kojeg su osvojili s jednim bodom kojeg su osvojili u meču protiv Sjedinjenih Američkih Država (1:1).

Velšani na Svjetskom prvenstvu u Kataru nisu pokazali gotovo ništa i zasluženo su nastup okončali u grupnoj fazi takmičenja.

Navijači Velsa su veoma razočarani nastupom svoje selekcije na Mundijalu. Posebna tuga je bio težak poraz od rivala Engleske, no neki od njih nisu dugo tugovali.

Ivana Knoll u društvu navijača Velsa koji nisu mogli skinuti pogled s nje

Činjenica da nema piva i da nisu mogli uživati u alkoholu kojeg je Katar zabranio i da je njihova reprezentacija ispala ubrzo je zamijenjena veselim noćnim provodom.

Velšani su u jednom klubu u Dohi sreli dobro poznatu hrvatsku navijačicu. Bili su oduševljeni što je tu jer su je dobro upoznali putem medija i oči nisu mogli da skinu.

Naravno, svi su željeli fotografiju atraktivne ljepotice. Ona je sa zadovoljstvom pristajala da im da uspomenu za čitav život.

Oglasi

Ivana Knoll je na ovom Svjetskom prvenstvu izazvala pravi haos svojom pojavom te outfitom u kojem je dolazila na utakmice.

Kratke suknjice i otkriven dekolte za nju je nešto sasvim normalno, pa nije nikakvo čudo što su mnogi trčali za njom kako bi dobili fotografiju za uspomenu.

Ivana Knoll i selfie s navijačima 

Mnogi smatraju da je Ivana i prekršila sve zakone Katara. Ipak, određene stvari se ne gledaju tokom Svjetskog prvenstva i navijačica Hrvatske koja korijene vuče iz Bosne i Hercegovine uživa u Dohi.

Interesantno je svakako da je ona kritikovala organizaciju ovog Mundijala, ali sada joj apsolutno ništa ne smeta te se dobro zabavlja i bez dečka koji nije mogao ući u Katar.

Na kraju je napravila što je i željela. Privukla je pažnju cijelog svijeta, a nastup u Kataru će joj sigurno donijeti brojne poslovne ponude.

Oglasi