Ivana Knoll probija granice: "Uz izvinjenje emiru što nosi minić..."
Navijačica Hrvatske dobila pjesmu.

Pjesma za popularnu navijačicu

Ivana Knoll probija granice: "Uz izvinjenje emiru što nosi minić..."

Eldar Ganibegović

Svjetsko prvenstvo u Kataru definitivno je obilježila navijačica Hrvatske Ivana Knoll koja je tu bila od početka do kraja, a sada je dobila i svoju pjesmu.

Hrvatska je odigrala još jedno sjajno Svjetsko prvenstvo, a sve je to popratila i navijačica Ivana Knoll koja je konstantno bila u centru pažnje.

Nakon bronze 1998. i srebra 2018. godine, Vatreni su osvojili još jednu medalju bronzanog sjaja, a popularna navijačica bila je prisutna na svih sedam utakmica izabranika Zlatka Dalića.

Birala je odijevne kombinacije sa simbolima Hrvatske, no nije se previše proslavila kada je znanje u pitanju.

U jednom intervjuu je upitana da nabroji tri reprezentativca Hrvatske, no zaustavila se na Luki Modriću i Dejanu Lovrenu.

Prije tri dana okončan je Mundijal, a prije četiri, na dan utakmice Hrvatske i Maroka za treće mjesto, Ivana Knoll dobila je svoju pjesmu.

Numera je objavljena na YouTube kanalu "tojeto". Pregleda još nije skupila mnogo jer kanal ima jednocifren broj pretplatnika.

"Na tribini prva je u redu, na stadionu ona stalno stvara atmosferu. Predsjednica fan kluba želi dobit' k***ć, uz izvinjenje emiru što stalno nosi minić", uvodni su stihovi pomalo kontroverzne pjesme. 

Vidjet ćemo hoće li i kako Ivana reagovati na ovu pjesmu, no jedno je sigurno - u Kataru je dobila ono što je i tražila, svu potrebnu medijsku pažnju i pratioce na društvenim mrežama, te je sigurno možemo očekivati i na Mundijalu u Kanadi, SAD-u i Meksiku za tri i po godine ukoliko se Hrvatska tamo plasira. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti