Knoll nije imala želju da se ova 'vrela' fotografija pojavi u javnosti, ona je nije ni objavila

Popularna navijačica potpuno gola

Knoll nije imala želju da se ova 'vrela' fotografija pojavi u javnosti, ona je nije ni objavila

Samir Mlaćo
Hrvatska će u subotu od 16 sati odmjeriti snage sa Marokom u susretu za treće mjesto, a sigurno da će se u centru pažnje na tribinama naći i popularna navijačica Ivana Knoll.

Knoll je navijačica o kojoj priča cijeli svjet, a svojim 'vrućim izdanjima' osvojila je mnoge.

Na instagramu će ubrzo imati čak tri miliona pratilaca i jasno je da je ona svoj cilj već uveliko ostvarila.

Sigurno da i u subotu sprema posebno izdanje i da će fotoreporteri imati mnogo posla, a na društvenim mrežama se pojavila i fotografija koju ne možete naći na njenom profilu.

Na navedenoj fotografiji Knoll pozira potpuno gola u tuš kabini.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl9fusZt9Np/[/instagram]

Oglasi

Jasno je gledala u kameru i poslala poljubac.

O Knool se mnogo piše, a britanski Daily Mail navodi da je atraktivna 30-godišnjakinja dobila desetke bračnih ponuda i ima sočne poruke od nekih od zvijezda Mundijala...

Rekla je da su neke od poruka koje je primila putem svog Instagram računa bili pozivi na susret i to sa fudbalerima koji igraju na turniru.

"Samo se zabavljam sa svima. Pretpostavljam da me ljudi vole jer dobro izgledam. Ne zanima me susret s bilo kim ovdje. Moja namjera je izmamiti osmijeh ljudima, to je sve", rekla je Knoll.

Priznala je da je bila zabrinuta zbog toga što će svojom oskudnom odjećom u crveno-bijelim bojama svoje reprezentacije uznemiriti osjetljivost Katara i bojala se da će joj biti zabranjen pristup stadionima.

Kritike je nedavno dobila i od rumunske tenisrke Andreaae Prsacariuje.

"Otkad se fudbal sveo samo na nečije grudi? Nemojte ni da počnem o izboru njene odjeće... U državi gdje postoje određena pravila oko toga. Možeš biti seksi i u drugačijoj odjeći i izdanjima, to ti obećavam", napisala je ova teniserka.

Top Komentari

axel42
Yebo vas više ova šokačka kurava!!
9 2
Starigrad01
Ova Knoli je stvarno pakleni stroj.Ne bi je shandrio jedino derpe ili neka klasična psihijatrijska budala
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti