Ivani Knoll počela padati popularnost, a onda se u Londonu pojavi u prozirnoj haljini

Privukla veliku pozornost

Ivani Knoll počela padati popularnost, a onda se u Londonu pojavi u prozirnoj haljini

E. Škorić

Najzgodnija navijačica Svjetskog prvenstva u Kataru, Ivana Knoll, ne prestaje da privlači pozornost svjetskih medija, a ovaj put je to napravila na gala zabavi u Londonu.

Hrvatska 30-godišnja navijačica je tokom Mundijala u Kataru stekla gotovo 3,7 miliona novih pratitelja na Instagramu, ali u posljednje dvije sedmice je počela da joj pada popularnost, pa je izgubila oko 200 hiljada pratitelja.

Ivana se navodno preselila u Miami gdje tulumari i pozira sa raznim slavnim facama, pa je imala priliku da se druži s glumcem Jamiejem Foxxom (55), a bila je i na privatnoj zabavi Leonarda DiCaprija (48).

Sada se pojavila na gala partyju britanskog modnog časopisa Vogue. Pojavila se tamo u bijeloj prozirnoj haljini ispod koje su se vidjele gaćice.

Ivana je sve počastila outfitom koji je puno toga otkrio, uostalom i gaćice koje je nosila na sebi

Knoll je na Instagramu objavila niz fotografija koje ju prikazuju u oskudnoj bijeloj haljini, koja je imala prozirne detalje, dok je zadirkivala svoje pratitelje.

Oglasi

Njeni pratitelji bili su oduševljeni njenim fotografijama. Kao i uvijek, pljuštali su komentari na račun Ivaninog izgleda i ponovo je sve ostavila bez teskta svojim outfitom.

Pratitelje na društvenim mrežama ostavlja bez daha

Ivana trenutno uživa u Engleskoj na raznim događajima, a nedavno je bila na derbiju Premiershipa između Arsenala i Manchester Cityja (1:2), te joj je dodijeljen dres Topnika.

Oglasi