Knoll "napravila transfer" iz fudbala u košarku: Bila je zvijezda na NBA utakmici
Foto: Instagram

Hrvatska influenserica

Knoll "napravila transfer" iz fudbala u košarku: Bila je zvijezda na NBA utakmici

E. Ganibegović

Hrvatska influenserica navijačica Ivana Knoll je nakon fudbalskih tribina prešla na košarkaške i pojavila se na jednoj NBA utakmici.

Ona se proslavila pojavom na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je bila prisutna na svih sedam utakmica koje je odigrala reprezentacija Hrvatske.

Iako nije znala nabrojati ni tri fudbalera koja nastupaju pod hrvatskom zastavom, pokupila je slavu i dobila veliki broj pratioca na društvenim mrežama.

Sada kada je u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je u ovo doba godine dosta hladnije nego u Kataru, odlučila je da se pojavi u dvorani.

Kao i na završnom turniru u Kataru, Ivana se obukla u boje Hrvatske i otišla na utakmicu Clippersa i Milwaukee Bucksa sa rezultatom (106:119). U Las Vegasu Ivana je nosila kratku suknju i duge crvene čizme.

Mjesec i po dana nakon završetka Svjetskog prvenstva, novinari Corriere dello Sport objavili su članak o navijačici Hrvatske pod naslovom "Šta se dogodilo Ivani Knoll, najljepšoj ženi na Svjetskom prvenstvu?" 

U članku Talijani napominju da Ivana Knoll nastavlja biti vrlo aktivna i vrlo uspješna na društvenim mrežama.

Top Komentari

Adrian
Jel stvarno nema ništa drugo da pišete?
5 0
Mowzilla
Naporni ste s njom, sve vise licite na kurir, skandal i blic, cak ste i klix nadmasili...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi